U weet dat het belangrijk is om aan de Privacy te voldoen, maar u weet niet waar te beginnen nog wat de kosten zijn van een dergelijke operatie. Wij kunnen u helpen.

Er zijn drie manieren waarop wij u kunnen helpen

blikDoe het zelf /  We ondersteunen u bij het in kaart brengen van de Privacy behoefte, een Plan van Aanpak en helpen u middels handvatten om uw Privacy rondom uw organisatie te verbeteren. Het doel is om u voldoende informatie te geven zodat u zelf het 10 stappenplan kan uitvoeren.

Wij doen alles / Het is zwaar genoeg om een opstartend bedrijf te managen zonder de functie van Privacy officer. We kunnen u ondersteunen van het begin tot het eind. De uiteindelijke kosten hiervan liggen vaak lager dan de kosten van een ‘op afroep’ jurist. We zijn beschikbaar voor project geori├źnteerde opdrachten en voor langere termijn oplossingen waarbij we u ook ondersteunen bij het gebruik van de methode.

Wij doen een beetje; u doet de rest / We kunnen ondersteunen waar de nood het hoogst is. Met de documentatie en rapportages bent u in staat het zelf  weer op te pakken wanneer u er weer klaar voor bent.

We willen u graag helpen en vertellen, wat wij kunnen doen, om u te ondersteunen.

10 Stappen is een methode van Mediascope.