Mediascope is, dankzij 20 jaar kennis en ervaring, voorloper in Nederland als het gaat om interactieve online communicatie in combinatie met de bescherming van persoonsgegevens. Inmiddels hebben wij voor een breed scala aan klanten strategieën en oplossingen geboden op het gebied van e-mailmarketing, CRM en social Media. Middelenvrij denken staat daarbij voor Mediascope centraal.

De tailor made wijze waarop Mediascope haar klanten adviseert en begeleidt op het gebied van interactieve communicatie, heeft geleid tot een nieuwe methode om persoonsgegevens te beschermen: het 10 stappen plan.

Visie

Zorginstellingen, gemeenten, maar ook veel andere bedrijven dienen in hun online communicatie rekening te houden met de Wet Privacy waarin bescherming van persoonsgegevens centraal staat. Vragen over privacy kunt u stellen bij het CBP. Het CBP zal u dan vriendelijk melden dat zij slechts aan handhaving doen. Advies kan niet worden geleverd.

Waar kan je dan wel informatie krijgen over de privacy gevoeligheden van uw nieuwe campagne? Wij willen u hierbij helpen. U stelt de vraag, wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit doen we op verschillende manieren. Van vragen beantwoorden tot gehele integratieprojecten. Hierbij vragen we ondersteuning bij bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.


Grotere kaart weergeven