Het 10 stappen plan levert uw bedrijf een maximalisering op van de dienstverlening en brengt het een enorme kostenbesparing met zich mee. Om vooraf in te schatten hoe groot de verbetering is van de dienstverlening en hoeveel kostenbesparing uw bedrijf kan realiseren, heeft Mediascope de Privacy Impact Analyse ontwikkeld.

Verbeter uw dienstverlening en gelijktijdig kosten besparen

De Privacy Impact Analyse

10 stappen Privacy Preventie Scan

De Privacy Impact Analyse geeft u in 4 weken helder inzicht in uw communicatiestromen. U weet in korte tijd of u voldoet aan de eisen zoals die gesteld worden door het CBP. Bovendien kunt u rekenen op een concreet en gedegen advies van Mediascope omtrent de kostenbesparing en de maximalisering van de dienstverlening, oftewel uw kwaliteitsstempel.

Dit wordt gedaan in de vorm van het 10 stappen plan. In 
10 stappen wordt uw bedrijf of gemeente doorgelicht en worden aanbevelingen gedaan over zowel de Privacy als het digitaliseren van uw communicatie. Op basis van de resultaten van de Privacy Impact Analyse kan bepaald worden welke trajecten nodig zijn voor het vervolg, het daadwerkelijk implementeren van het 10 Stappenplan.

Digitaliseren van de communicatiestromen

Het digitaliseren van de communicatiestromen levert  een maximalisering op van de dienstverlening en brengt het een enorme kostenbesparing met zich mee. Het digitaliseren van de communicatiestromen levert een overall communicatiesysteem op waar e-mailfunctionaliteit gekoppeld wordt aan uw bedrijfsprocessen. Via dit e-mailplatform wordt alle digitale communicatie automatisch afgehandeld, of het nu salarisstroken, facturen, aanmaningen, medische dossiers of paspoort aanvragen zijn, maakt voor het systeem niets uit.

Branche specifiek

De implementatie van het 10 Stappenplan levert een systeem op waar contactgegevens gekoppeld worden aan externe systemen. Voor iedere branche zijn er specifieke koppelingen. Een voorbeeld hiervan is een koppeling met het CRM of met het BRP voor gemeenten. Hierdoor kan men specifieke aanvragen van geregistreerde bewoners uitvoeren. Een ander voorbeeld is een koppeling met huidige basissysteem van het HIS, ZIS, of andere zorgaanbieder.

Wilt u weten hoeveel kosten er bespaard kunnen worden binnen uw gemeente of instelling? Laat ons u een presentatie geven, het kost u slechts een uurtje van uw tijd. Neem contact op of bel ons voor een afspraak.

Voordelen

  • Maximaliseren kostenbesparing / Papierloos communiceren
  • Privacy by design / voldoen aan de laatste eisen
  • Koppeling met het GBA of ZIS / verschillende API’s met overheidssystemen
  • Maximaliseren dienstverlening / door middel van campagnes proactief communiceren
  • Beveiligd e-mailplatform voor notificaties / communicatie

De Privacy Impact Analyse biedt u als organisatie of bedrijf de mogelijkheid om in 10 stappen helder inzicht te krijgen in uw communicatiestromen. Bovendien kunt u rekenen op een concreet en gedegen advies van Mediascope waarmee u direct uit de voeten kan en mogelijke problemen op voorhand kunt voorkomen. Dankzij de Privacy Impact Analyse krijgt u binnen 4 weken antwoord op uw vragen.