U weet dat het belangrijk is om aan de Privacy te voldoen, maar u weet niet waar te beginnen nog wat de kosten zijn van een dergelijke operatie. Wij kunnen u helpen.

Er zijn drie manieren waarop wij u kunnen helpen

blikDoe het zelf /  We ondersteunen u bij het in kaart brengen van de Privacy behoefte, een Plan van Aanpak en helpen u middels handvatten om uw Privacy rondom uw organisatie te verbeteren. Het doel is om u voldoende informatie te geven zodat u zelf het 10 stappenplan kan uitvoeren.

Wij doen alles / Het is zwaar genoeg om een opstartend bedrijf te managen zonder de functie van Privacy officer. We kunnen u ondersteunen van het begin tot het eind. De uiteindelijke kosten hiervan liggen vaak lager dan de kosten van een ‘op afroep’ jurist. We zijn beschikbaar voor project georiënteerde opdrachten en voor langere termijn oplossingen waarbij we u ook ondersteunen bij het gebruik van de methode.

Wij doen een beetje; u doet de rest / We kunnen ondersteunen waar de nood het hoogst is. Met de documentatie en rapportages bent u in staat het zelf  weer op te pakken wanneer u er weer klaar voor bent.

We willen u graag helpen en vertellen, wat wij kunnen doen, om u te ondersteunen.

10 Stappen is een methode van Mediascope.