Beveiligde e-mail is een veilige en eenvoudige service voor voor al uw bedrijfs- en privacygevoelige communicatie. Met beveiligde email kunt u versleutelde documenten verzenden, afleveren en ontvangen.

Het grote voordeel is dat u altijd kunt aantonen dergelijke post te hebben verstuurd. Bovendien kunt u deze service gebruiken voor beveiligd en aangetekend mailen. Dit is gelijk aan papieren aangetekende post maar dan via versleutelde e-mail.

Kosten besparen

Een groot voordeel van digitale communicatie is de kosten-besparing die hiermee gepaard gaat. Zonder de kosten van papier, enveloppen of postzegels kunnen uw bedrijfsprocessen goedkoper en efficiënter uitgevoerd worden.

Wilt u veilig vertrouwelijke documenten per e-mail versturen naar klanten, business partners of leveranciers ? Dan zijn de aangetekende en versleutelde e-maildiensten van Mediascope de juiste oplossing voor u.

Beveiligde e-mail overal

Aangetekende e-mail van SSLPost is gemakkelijk toepasbaar in iedere werkomgeving. Het kan gebruikt worden met vrijwel alle courante bedrijfssoftware en eigen applicaties. Beveiligde e-mail is beschikbaar op alle denkbare e-maildiensten als Outlook, Hotmail of Gmail en mobiele applicaties als iPad, iPhone, Android en Blackberry.

Er wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde beveiligingstechnologie van het allerhoogste niveau (Stork 4).

Aangetekend e-mailen

Een onderdeel van beveiligde e-mail is de functionaliteit aangetekend mailen. Aangetekende mailen is even vertrouwd als papieren aangetekende post, daarentegen liggen de kosten veel lager waarbij het gemak en de snelheid aanzienlijk groter zijn. Aangetekend mailen in combinatie met bijvoorbeeld
Verrijking bestaande klantdata

Door de koppeling met bijvoorbeeld het Tripolis e-mailplatform wordt het mogelijk om de contactgegevens van debiteuren te controleren en verrijken via externe bronnen. Hierdoor wordt het aantal debiteuren dat bereikt wordt, verhoogd. Het resultaat is dat meer betalingen en betalingsregelingen worden getroffen.

Integratie met Tripolis Solutions nieuwsbrieven platform

De beveiligde e-mail oplossing is als module verkrijgbaar binnen Tripolis Solutions, een full service communicatie platform. Tripolis Solutions is een multi-channel oplossing waarmee u verschillende typen berichten kunt versturen zoals sms berichten en e-mails met wisselende content. U kunt bijvoorbeeld een complete incassocampagne opstarten om de winst van uw debiteuren-portefeuille te maximaliseren en extra verkopen te genereren.

Als eerste Europese e-mail Service Provider beschikt Tripolis Solutions over een ISO 9001 en ISO 27001 certificering en is Moody’s gecertificeerd.

Stand alone versus integratie

Het is mogelijk om een applicatie in te richten voor 
een aantal werkplekken of 
een aantal gebruikers.
Bovendien is het mogelijk om de e-mailapplicatie volledig te integreren binnen uw bedrijfsprocessen. Hierdoor kunt u al uw communicatie volledig geautomatiseerd en digitaal versturen.

De integratie van onze geautomatiseerde diensten in uw bedrijfsproces levert de hoogste kostenbesparing op. Om een dergelijke integratie te realiseren zal eerst een Privacy Impact Analyse uitgevoerd worden. Door middel van deze analyse maakt u al snel kennis met de kostenbesparing die deze implementatie met zich meebrengt.

Uiteraard kunt u rekenen op een concreet en gedegen advies van Mediascope tijdens de implementatie en de ingebruikname van het systeem.