10stappen-compleetOm te zorgen dat de communicatie naar je klanten volgens de Privacy wet- en regelgeving verloopt, heeft Mediascope een 10stappen plan ontwikkeld. Binnen het 10 stappen plan staat de wet bescherming van persoonsgegevens centraal.

Als bij de ontwikkeling van zowel de technologie, de organisatie als de procedures de Privacywet- en regelgeving in acht wordt genomen, dan wordt er een systeem ontwikkeld wat voorbereid is op het verwerken van persoonsgegevens.

De gedachte is dat, als je alle stappen doorloopt, je campagne of communicatie verloopt volgens de privacy wet- en regelgeving. Een goede scan voor je campagne om te zien of uw campagnes voldoen.

Hieronder vind u de 10 stappen van het plan uitgelegd. Naast de beschrijving staan er ook handige tips waar je als communicatie expert aan kan denken tijdens het opzetten van de marketing campagne.

Privacy Statements

De resultaten van de eerste 5 stappen kunnen worden gebruikt om ‘privacy statements’ te ontwikkelen. De privacy statements kunnen worden gebruikt op websites, formulieren, call centers en in de winkel.

De Privacy Impact Analyse biedt u als organisatie of bedrijf de mogelijkheid om in 10 stappen helder inzicht te krijgen in uw communicatiestromen. Bovendien kunt u rekenen op een concreet en gedegen advies van Mediascope waarmee u direct uit de voeten kan en mogelijke problemen op voorhand kunt voorkomen. Dankzij de Privacy Impact Analyse krijgt u binnen 4 weken antwoord op uw vragen.

Wilt u meer weten over deze methode of wilt u weten wat de impact is voor uw bedrijf, laat het ons weten. We komen graag bij u langs.